Pieslēgties
Pieslēgties

Raksti

Pārbaudām Oclean W10 starpzobu ūdens irigatoru

Pārbaudām Oclean W10 starpzobu ūdens irigatoru

Starpzobu ūdens irigators:

Papildinājums ikdienas zobu tīrīšanai

Optimāla mutes higiēnas uzturēšana ir ne tikai zobu tīrīšana divas reizes dienā, bet arī rūpes par smaganām un zobu starpām. Vai esi kādreiz dzirdējis par zobu irigatoru vai, kā daži to sauc - starpzobu skalotājs? Tā ir mutes dobuma kopšanas ierīce, kas izstrādāta, lai papildinātu tradicionālo zobu tīrīšanu, nodrošinot mērķtiecīgu un efektīvu veidu, kā tīrīt starp zobiem un gar smaganu līniju. Tas izmanto ūdens plūsmas spiedienu, lai noņemtu pārtikas daļiņas, aplikumu un baktērijas no vietām, kuras var būt grūti aizsniegt ar zobu birsti.

Starpzobu ūdens irigators ražots ar mērķi uzlabot mutes higiēnu, samazinot smaganu slimību, kariesu un sliktas elpas risku. Tas ir īpaši svarīgi tiem, kuriem ir breketes vai zobu implanti, kā arī tiem, kuriem var būt grūtības lietot tradicionālo zobu diegu - asiņo smaganas vai šķiet neērti.

Autors: Toms Kleinšmits

Papildu informācija:

Atjaunots: 27. novembris 2023

Satura rādītājs

Izplatītākās problēmas izmantojot zobu diegu

Diskomforts

Daudziem tradicionālā zobu diegu lietošana ir sarežģīta, jo īpaši, aizmugurējo zobu aizsniegšana un, piemēram, grūtībām tīrīt breketes vai zobu implantus. Beigās tiek atmesta ideja par zobu diegošanu un baktērijas var sākt vairoties.


Smaganu asiņošana

Zobu diegs var izraisīt smaganu kairinājumu un asiņošanu, īpaši, ja zobu diegu lietošanas tehnika nav pareiza, vai arī ir kādas smaganu veselības problēmas.


Es izmēģināju Oclean W10 starpzobu ūdens irigatoru — ierīci, kas viegli lietojama un sola būtiski mainīt ikdienas zobu kopšanas rutīnu. Pārbaudīju šo novatorisko ūdens irigatoru, un rezultāti ir klāt. Vai esi gatavs zobu kopšanas inovācijai?

Oclean W10 tehniskā specifikācija

Modelis: W10

Izmērs: 7,2 x 5,5 x 26,7 cm

Svars: 278g

Frekvence: 1400 impulsi/m

Intensitāte: 20-90 psi

Uzlāde: USB-C tipa

Ūdensizturīgs: IPX7

Ūdens tvertnes tilpums: 200 ml

Akumulatora ietilpība: 1400 mAh

Akumulatora darbības laiks: 30 dienas

Piederumi: 4 uzgaļi

Funkcijas: 5 dažādi režīmi

Pieejamība: persiku rozā un laima zaļā

Kas ir iepakojumā?

  • Oclean W10 ūdens irigators;
  • 4 uzgaļi: Standarta uzgalis ikdienas tīrīšanai, Periodonta uzgalis smaganu tīrīšanai, Ortodontiskais uzgalis zobu breketēm, Mēles uzgalis mēles tīrīšanai;
  • USB-C uzlādes kabelis;
  • Lietotāja rokasgrāmata


Pēc Oclean W10 izpakošanas mani pārsteidza ierīces gludais un lietotājam draudzīgais dizains. To ir ērti turēt rokās un viegli manevrēt, padarot to lieliski piemērotu jebkuram lietotājam, neatkarīgi no tā, vai esi iesācējs vai pieredzējis lietotājs. Lietošana šķita intuitīva. 360 grādos rotējošā sprausla ļauj aizsniegt katru mutes kaktiņu un spraugu.

4 dažādi uzgaļi

Oclean W10 ir aprīkots ar četriem maināmajiem uzgaļiem, katrs paredzēts noteiktām funkcijām. Visi ierīces uzgaļi ir arī rotējoši 360 grādos, nodrošinot piekļuvi visiem mutes stūrīšiem, neatstājot nevienu vietu neiztīrītu. Pārbraucot ar mēli pāri zobiem, var just, ka tas notīra arī zobu virsmu un paskatoties spogulī, ēdienu atliekas starp zobiem ir izskalotas.


Standarta uzgalis

Ideāli piemērots ikdienas lietošanai, nodrošinot rūpīgu tīrīšanu starp zobiem un gar smaganu līniju.


Ortodontiskais uzgalis

Lieliski piemērots tiem, kam ir breketes, palīdzot uzturēt pareizu mutes dobuma higiēnu ap breketēm.


Periodontiskais uzgalis

Īpaši izstrādāts smaganu tīrīšanai un smaganu veselības veicināšanai.


Mēles uzgalis

Uzlabo elpas svaigumu, jo mēle bieži vien ir sliktas elpas avots.

Oclean W10 irigatora dizains

Oclean W10 zobu starpu skalotājs ir pieejams divās krāsās — laima zaļā un persiku rozā, tāpēc, ja vēlies iegādāties vairāk nekā vienu, tie netiks sajaukti vannas istabā. Korpuss ir balts, bet tvertne, uzgaļi un rokturis ir tevis izvēlētajā krāsā.


200 ml rezervuārs ir caurspīdīgs, lai varētu redzēt, cik daudz ūdens ir atlicis lietošanai, un augšpusē esošais vāciņš ir atverams, lai to varētu viegli uzpildīt.


Irigatora sānā ir uzlādes poga, kuru atverot var ievietot USB uzlādes kabeli, lai uzlādētu ierīci. Viena uzlāde ilgst četras stundas, ja akumulatora uzlādes līmenis nokrītas zem 15%, strāvas indikators virs uzlādes pogas mirgos sarkanā krāsā. Kad sistēma tiek uzlādēta, indikators “elpo” baltā krāsā. Kad sistēma ir pilnībā uzlādēta, gaismas diode deg vienmērīgi baltā krāsā. Barošanas gaismas diode degs vienmērīgi baltā krāsā, līdz akumulatora uzlādes līmenis atkal būs zem 15%.

Skalotāja režīmi un iespējas

Mazs, bet jaudīgs

Starpzobu skalotājs Oclean W10 ir lietotājam draudzīgs, un tajā ir vairākas pogas, kas ieslēdzot iedegas, lai pārvietotos starp pieciem spiediena iestatījumiem.


Ierīcei ir intensīvais režīms, kas ir visspēcīgākais, tad ir standarta režīms ikdienai, maigais režīms jutīgām smaganām vai iesācējiem, kā arī pulsējošais un manuālais režīms ikdienai.


Intensīvais iestatījums ir tiešām spēcīgs un iztīra pārtikas daļiņas starp zobiem un zem smaganu līnijas ļoti labi. Tomēr režīms ir tik spēcīgs, ka var izraisīt smaganu asiņošanu, ja tās ir jutīgas, tāpēc, iespējams, sākumā vēlēsies pieturēties pie maigākās strūklas, lai izvairītos no smaganu kairinājuma.


Līdz pat 1400 impulsi minūtē un 0,6 mm liela ūdens strūkla, kas ļaus iegūt jaudu un precizitāti. Turklāt ierīcei ir 2 minūšu taimeris, kas ik pēc 15 sekundēm atgādina, kad pāriet uz citu mutes kvadrantu.


Litija jonu akumulators darbojas līdz pat mēnesim un tas uzlādējas četrās stundās, izmantojot USB-C savienojumu. Tas, kas man nešķiet ērti, ir tas, ka nevienai Oclean ierīcei nav adapteris, ir tikai vads.

Kā lietot Oclean W10 skalotāju?

Četri soļi: uzlāde, sprauslas uzstādīšana un rezervuāra piepildīšana, kopšana.

Kad ierīce ir uzlādēta, tā ir gatava lietošanai, taču pirms ieslēgšanas ir jāievieto uzgalis mutē, jo tas nekavējoties sāks šļakstīt ūdeni. Var būt grūti redzēt iestatījumus no šīs perspektīvas, taču poga, kuru izmanto, lai pārslēgtos starp tiem, ir sataustāma, un tā vienkārši jānospiež, lai pārietu no viena iestatījuma uz otru.


Produkts atstāj mutē tīrības sajūtu. Būtiski ir virzīt uzgali pret smaganu līniju 90° leņķī un sekot smaganu līnijai. Atklāju, ka šis video ir diezgan noderīga instrukcija.

Pēc lietošanas irigators ir arī jānotīra. Noņem sprauslu no galvenā korpusa un pēc katras lietošanas reizes nomazgā to. Pēc lietošanas nospied ūdens nodalījuma apakšējā vāka pogu un lēnām velc to uz leju un iztukšo atlikušo ūdeni.


Pēc tīrīšanas noslauki galvenā korpusa virsmu ar sausu mīkstu drāniņu. Pēc nedēļas iesaku iztīrīt ar švammīti gan ūdens rezervuāru, gan vietu, kur uzgalis tiek ievietots, jo ūdens var būt kaļķains un uzkrāties nosēdumi.

Plusi un mīnusi

Plusi:

Viegli tīrāms;

Jaudīga strūkla ar plašu iestatījumu klāstu;

Krāsu opcijas;

Par pieņemamu cenu;

Ilgi darbojas ar vienu uzlādi.

Mīnusi:

Sākotnējā plastmasas garša uzgaļiem (ar laiku nodilst);

Nav adapteris uzlādei, ir tikai USB-C vads.

Fināla viedoklis

Ergonomisks un laba cena

Pēc sajūtām ierīce ir ērta un labi iederas rokā. Rokturis jeb siksna palīdz nodrošināt, ka tas nenokrīt. W10 ūdens skalotājs ir salīdzinoši mazs, ar akumulatoru darbināms un viegli lietojams. Šī ierīce ir ideāls risinājums tiem, kam neērti lietot zobu diegu, ir breketes, kroņi vai implanti.


Ja meklē pārnēsājamu ūdens skalotāju, kas ir gan stilīgs, gan efektīvs, Oclean W10 ir paredzēts Tev! Skaists un moderns aksesuārs, kas labi izskatīsies vannas istabā, vienlaikus rūpējoties par zobiem un smaganām. Tā taudzie režīmi un elegantais dizains, par ļoti konkurētspējīgu cenu, padara to par labu izvēli.


Visi zinām, ka katru reizi aizejot pie higiēnista, speciālsts jautā, vai izmanto zobu diegu? Tagad varēsi atbildēt, ka lieto zobu irigatoru. Tas pēdējos gados ir kļuvis ārkārtīgi populārs zobārstu vidū. Esi priekšzīmīgs pacients!

Nākamais solis pretī veselīgam smaidam:

0 Komentāri
Pievienot Komentāru
Jūsu grozs ir tukš Turpināt
Pirkumu Grozs
Kopā:
Atlaide 
Atlaide 
SKU:
Aplūkot Detaļas
- +
Izpārdots