Pieslēgties
Pieslēgties

Raksti

Oclean Flow elektriskās zobu birstes atsauksme

Oclean Flow elektriskās zobu birstes atsauksme

Ja pēdējā laikā esi prātojis, ka parastā manuālā zobu birste nav pietiekami efektīva, jo nevari iztīrīt pietiekami labi, tad ir risinājums, kas savu efektivitāti pierādījusi pētījumos - elektriskā zobu birste. Mūsdienu elektriskās zobu birstes veic kvalitatīvāku tīrīšanu nekā manuālās birstes. Kāpēc? Jo tās tīra ātrāk, nekā tu vari ar roku.


Apskatīsim tuvāk Oclean Flow elektrisko zobu birsti, kas darbojas ar sonisko tehnoloģiju, lai nodrošinātu 76 000 kustības minūtē. Man par pārsteigumu, šis modelis ir lēts, 180 dienas iztiek bez lādēšanas un ir regulējami 5 dažādi tīrīšanas režīmi.

Autors: Toms Kleinšmits

Papildu informācija:

Atjaunots: 1.marts 2024

Plusi / Mīnusi

Plusi:

Ļoti ilgs akumulatora darbības laiks - 180 dienas.

Krāsu opcijas.

5 tīrīsānas režīmi, kas tiešām ir dažādi.

Ļoti zema cena, salīdzinot ar ieguvumiem.

Mīnusi:

Tikai birstes darbības laikā var izvēlēties tīrīšanas programmu, nevis pirms tīrīšanas sākuma.

Nav adapteris uzlādei, ir tikai USB-C vads.

Uzlādes vāciņš ir neērts.

Skaļāka nekā citas Oclean elektriskās zobu birstes.

Īsumā:

  • Interesanti, ka daudzi uzskata elektriskās zobu birstes par luksusa preci. Tagad izcila zobu aprūpe ir pieejama ikvienam.


  • Vai Oclean Flow elektriskā zobu birste ir ar pasaulē ilgāko akumulatora darbības laiku? 180 dienas ar vienu uzlādi.


  • Cik izturīga ir Oclean Flow zobu birste? Vai varu iet dušā ar to?


  • Veicu ūdensizturības un kritienu testu. Vai Oclean Flow izturēja pārbaudi?


  • Fakti par uzgaļu maiņu. Kādus maiņas uzgaļus izvēlēties?

Neskatoties uz to, ka šī elektriskā zobu birste ir viena no lētākajām opcijām tirgū, tai ir iespaidīgs baterijas ilgums, kas liek kaunēties pat visdārgākajiem konkurentiem — mēs runājam par 180 dienām ar vienu uzlādi! Tieši tā, nav nepārtraukti jāmeklē lādētājs.


Taču runa nav tikai par baterijas ilgumu – Oclean Flow arī piešķir vannas istabai stilu ar savu gludo dizainu un krāsu opciju klāstu: balto, zilo un oranžo. Turklāt, izmantojot moderno USB-C uzlādes sistēmu, vari atvadīties no novecojušajiem kabeļiem un pat izmantot sava telefona lādētāju.


Tagad parunāsim par jaudu. Ar milzīgo 76 000 kustībām minūtē Oclean Flow nodrošina dziļu un rūpīgu tīrīšanu, kas atstāj zobus nopulētus. Ar pieciem tīrīšanas režīmiem - rīta, vakara, standarta, balinošais un maigais, vari pielāgot tīrīšanas pieredzi savām vajadzībām.

Vai uztraucies par tās izturību? Oclean Flow tiek nodrošināta 2 gadu garantija. Turklāt ar IPX7 ūdensizturības novērtējumu tu vari mierīgi tīrīt zobu, zinot, ka zobu birste darbosies pat tad, ja tā iekritīs vannā.

Kas ir iepakojumā?

  • Viena zobu birste;
  • 1 maināmā galviņa;
  • USB-C uzlādes vads;
  • Lietošanas instrukcija.

Oclean Flow tehniskā specifikācija

Tīrīšanas jauda: 76 000 kustību minūtē

Akumulatora darbības laiks: līdz 180 dienām

Režīmi: 5

Uzlāde / Uzlādes laiks: USB-C / 5 stundas

Garantija: 2 gadi

Ūdensizturība: IPX7

Pieejamība: balta, zila, oranža

Svars: 133g

Garums kopā ar uzgali: 25.5cm

Platums resnākajā vietā: 2.4cm


Programmas

Rīta režīms: režīms rītam ar maigu intensitāti. 3/5

Nakts režīms: režīms intensīvai tīrīšanai pirms gulētiešanas. 5/5

Standarta režīms: režīms vispārējai tīrīšanai ar vidēju intensitāti.4/5

Balināšanas režīms: režīms baltiem zobiem ar vidēju intensitāti.4/5

Maigais režīms: režīms īpaši maigai, smaganām draudzīgai tīrīšanai.2/5

Funkcijas

2 minūšu gudrais timeris ar 30 sekudžu atgādinājumu par zonas maiņu.

Viena poga, lai pārslēgtos starp režīmiem un uz katra režīma iemirdzas lampiņa, lai zinātu uz kura režīma šobrīd uzstādīta tīrīšana.

Ergonomika

Birste liekas smagāka un resnāka par citiem Oclean modeļiem, bet neskatoties uz to, ir viegli noturāma rokās. Birstes rokturis darbības laikā vibrē ļoti maz, patīkami turēt.

Oclean Flow var būt nedaudz skaļāka par citām ražotāja birstēm, taču iekļaujas normas robežās.

Dizains

Atvadies no garlaicīgiem toņiem, Oclean Flow ir vairāku toņu dizains. Modelis ir pieejams dažādās košās krāsās, tostarp baltā, zilā un oranžā, un tie piešķir vannas istabai individualitāti. Ikdienas rutīnā zobu tīrīšana paliek mazliet patīkamāka.

Oclean Flow Lietošanas pieredze

Lietošana

Lai gan režīmu pārslēgšana var nebūt ērtākā ar vienu pogu, Oclean Flow to kompensē ar savu gudro atmiņas funkciju - tā atceras, kuru režīmu lietoji iepriekš un ļauj turpināt tīrīt ar to pašu.


Darbības princips ir balstīts uz soniskajām kustībām, kas mehāniski vibrējot, kustās no vienas puses uz otru. Šīs kustības attīra virsmu, kā arī masē smaganas. Zobu birste tikai jāpārvieto no vienas puses uz otru, pašam nav manuāli jātīra.

Izturība

Kopumā Oclean Flow lieliski iztur ikdienas lietošanu, taču ir viena neliela kļūme — šķiet, ka uzlādes vāciņam ir tendence viegli atvērties, nekā būtu vēlams. Tomēr, ņemot vērā birstes iespaidīgo akumulatora darbības laiku, nebūs pārāk bieži nepieciešams aiztikt uzlādes vāciņu. Tā kā tās ir tikai nelielas neērtības, tās var arī nepamanīt.


Izturība ir pārbaudīta ūdenī, kad rīta slinkumā zobus mazgāju turpat dušā. Tāpat tā ir vairākkārt nokritusi uz grīdas, kas nekādā veidā neizmainīja tās darbošanos.

Zobu birstes kopšana

  • Pēc katras zobu mazgāšanas reizes noskalo zem tekoša ūdens.
  • Katru mēnesi ieteicams noņemt birstes galviņu un notīrīt metāla savienojumu.

Maiņas uzgaļi

Zobārsti iesaka mainīt zobu birstes uzgali ik pēc trim mēnešiem, jo tā ir augsne baktērijām, tostarp tām, kas var izraisīt smaganu slimības un citas mutes veselības problēmas.


Regulāra zobu birstes uzgaļa nomaiņa palīdz novērst kaitīgo baktēriju uzkrāšanos, samazinot infekcijas risku.


Jāpiebilst, ka visi Oclean uzgaļi der visiem Oclean birstes modeļiem.

Tīru zobu sajūta

Atšķirībā no manuālajām zobu birstēm, nav nepieciešams piespiest to pie zobiem – birste visu darbu paveic pati. Sari bez piepūles slīd pāri zobiem un smaganām. Sajūtas pēc tīrīšanas ir tādas, it kā profesionālis man tīrītu zobus. Pēc sajūtām tie ir gludāki un šķiet, ka neviena spraudziņa nav izlaista.

Aplikuma tests (pirms un pēc)

Veicu aplikuma testu, izmantojot specializētas tabletes, kas iekrāso aplikumu uz zobiem. Rezultāti bija pārsteidzoši. Pēc aplikuma tabletes sakošļāšanas, ļāvu tai mijiedarboties ar aplikumu uz maniem zobiem, par ko liecina spilgti zilais krāsojums. Zobu birste efektīvi noņēma aplikumu, atstājot manus zobus tīrus un gludus.

Baterija un lādēšana

Kā notiek lādēšana?

Pateicoties USB-C uzlādei, vairāk nav jāmeklē speciāli izstrādātie lādētāji vai jācīnās ar neērtām uzlādes stacijām — vienkārši pievieno USB-C (populārāko kabeli), kas nāk jau komplektā. Zobu birstes uzlādēšana ir tikpat vienkārša kā tava telefona uzlāde.

Cik ilga ir uzlāde?

Tā kā akumulators ir tiešām jaudīgs un liels, tad uzlādes ilgums ir piecas stundas, taču ar vienu uzlādi tā darbojas 180 dienas. Tas nozīmē, ka vari tīrīt zobus gandrīz pusgadu, nekad neuztraucoties par enerģijas izlādi.

Kā zināt, kad nepieciešama uzlāde?

Zobu birstei darbojoties, ieslēgsies sarkana gaisma apkārt ieslēgšanas pogai. Tā ir pazīme, ka drīzumā birste izlādēsies un nepieciešama uzlāde.

Kritiena tests

Lai pārbaudītu Oclean Flow zobu birstes izturību, veicu kritiena testu no viena metra augstuma un novērtēju izturību no dažādiem birstes leņķiem.


  1. Nometu zobu birsti uz sāniem, imitējot izplatītu nejauša kritiena scenāriju.
  2. Pēc tam nometu zobu birsti tā, lai birstes galviņa būtu uz leju.
  3. Visbeidzot, metu birsti ar apakšējo daļu uz leju.


Secinājumi ir diezgan iepriecienoši, jo birste darbojās arī pēc visiem trīs kritieniem. Kā varam novērot īsajā klipā, tad zobu birstes uzlādes vieta atvērās, taču netika bojāta.

Novērtēju arī Oclean Flow ūdensizturības spējas, iegremdējot ierīci ūdenī uz divām minūtēm un ieslēdzu to tīrīšanas režīma. Jāatzīmē, ka pat pēc ilgstošas iegremdēšanas elektriskā zobu birste turpināja darboties nevainojami, demonstrējot tās izcilo ūdensizturīgo dizainu.


Šis tests vēlreiz apstiprināja Oclean Flow spēju izturēt ūdens iedarbību, neapdraudot tā funkcionalitāti. Vai tās ir nejaušas šļakatas lietošanas laikā vai arī birste iekrīt vannā, varat būt drošs, ka Oclean Flow elektriskā zobu birste ir aprīkota tā, lai izturētu ikdienas zobu kopšanas izaicinājumus.

Ūdensizturības tests

Fināla viedoklis par Oclean Flow

Programmas ir pietiekami dažādas, lai atrastu sev piemērotāko. Kaut gan nakts režīms skaitās jaudīgākais, man daudz labāk patīk balināšanas režīms, jo tam pēc sajūtām liekas intensīvākas kustības. Šī zobu birste nekairinās smaganas, vibrācijas ir intensīvas, bet ne tik intensīvas, lai būtu kairinošas sajūtas. Tīrīšanas kvalitāte nenoliedzami ir šīs zobu birstes stiprā puse.


Pēc rūpīgas Oclean Flow elektriskās zobu birstes pārbaudes ir pienācis laiks secinājumiem. Lai gan šai zobu birstei ir iespaidīgas īpašības, tā var neatbilst visu vajadzībām. 


Kam Oclean Flow ir piemērots?


Aizņemtiem cilvēkiem: ar ilgo akumulatora darbības laiku un dažādām tīrīšanas jaudām, Oclean Flow ir lieliski piemērots tiem, kam ir saspringtāks grafiks. Birste atceras iepriekš lietoto režīmu, nav nepieciešams meklēt režīmu, piemēram, birstes ekrānā, kā ir citām birstēm.


Vienkāršības piekritējiem: Oclean Flow ir viegli lietojama un ir piemērota personām, kuras savā mutes dobuma kopšanas rutīnā par prioritāti uzskata vienkāršību. Birstei ir tikai viena poga, kas nesagādās grūtības lietošanas procesā.


Tiem, kam rūp mutes veselība: mutes dobuma veselība tev ir būtiska? Ja tev vēl nav elektriskā zobu birste, tad tāpat kā visas citas, arī Oclean Flow uzlabos mutes veselību. Izvēloties elektrisko zobu birsti, zobi tiek iztīrīti kvalitatīvāk nekā ar manuālo zobu birsti.


Kam Oclean Flow var nebūt piemērots?


Tehnoloģiju entuziastiem: ja tev patīk izmantot jaunākās tehnoloģijas visos dzīves aspektos, Oclean Flow minimālistiskais dizains un jaunāko funkciju trūkums var neatbilst tavām cerībām. Iesaku aplūkot citus modeļu ar skārienjutīgajiem ekrāniem un aplikācijām telefonā.


Premium cienītājiem: Tā kā Oclean Flow ir salīdzinoši skaļāka par citiem Ocleam modeļiem, tad iespējams izvēlēties pavisam klusas alternatīvas, kas būs vieglākas un dizainā izsmalcinātākas.

Alternatīvas

Oclean Air 2: ja nepatīk birstes dūkšana, Oclean Air 2 ir lieliska alternatīva. Pateicoties klusākai darbībai, tā nodrošina mierīgāku tīrīšanas pieredzi. Tā ir lieliski piemērota tiem, kas dod priekšroku maigākai zobu tīrīšanai.


Oclean F1: tiem, kuriem prioritāte ir viegls un ergonomisks dizains, Oclean F1 ir lieliska izvēle. Tā sver mazāk nekā Oclean Flow, tāpēc to ir ērti turēt un manevrēt, padarot to ideāli piemērotu tiem, kuri vienkārši dod priekšroku vieglākai zobu birstei.


Oclean Endurance: ja jauda ir tas, ko meklē, tad izvēle ir Oclean Endurance. Ar savu spēcīgo motoru un moderno tīrīšanas tehnoloģiju tā nodrošina jaudīgu un efektīvu tīrīšanu.


Oclean X Ultra S: ja esi jaunāko tehnoloģiju cienītājs, tad šī ir pasaulē pirmā zobu birste, kurā ir iebūvēts mākslīgā intelekta balss brīdinājums.

Aplūko tuvāk Oclean alternatīvos modeļus

0 Komentāri
Pievienot Komentāru
Jūsu grozs ir tukš Turpināt
Pirkumu Grozs
Kopā:
Atlaide 
Atlaide 
SKU:
Aplūkot Detaļas
- +
Izpārdots